免費論壇 繁體 | 簡體
Sclub交友聊天~加入聊天室當版主
返回列表 發帖

[日蝕外觀] 三代日蝕改裝成藍寶堅尼

Ukrainian man turns Eclipse into quasi-ReventonRelated GalleryMitsubishi Eclipse turned Lamborghini Reventon

By Zach BowmanRSS feed

Posted Sep 9th 2012 6:01PM
164[url=http://twitter.com/share?url=http%3A%2F%2Fwww.autoblog.com%2F2012%2F09%2F09%2Fukrainian-man-turns-eclipse-into-quasi-reventon%2F%3Fa_dgi%3Daolshare_twitter&text=Check out: Share%20on%20Twitter&via=therealautoblog]95[/url]10

Comments39

The Mitsubishi Eclipse may very well be the Pontiac Fiero of our time. Whereas the old Poncho formerly served as the go-to platform for every Ferrari and Lamborghini replica gone awry, the Eclipse seems to have usurped that crown in the modern age. Need an example? Look no further than this crafty Eclipse owner from Ukraine recently uncovered by our friends at EnglishRussia.com. Using nothing but some very impressive fabrication skills, some sheet metal and his ingenuity, the guy turned his budget Japanese cruiser into an homage to the Lamborghini Reventon.

Sure, the proportions are a little off. And yes, the front end looks a bit wonky, but the finished product is better than we could manage. Besides, this project turned out far cleaner than other Lamborghini tributes we've seen. You can head over to EnglishRussia.com for a closer look at the build process. You'll be amazed.

是阿~~可是前驅的...跑山路就...
我上次PO那個才厲害吧~
外觀內裝都看不出來~除非開引擎蓋~
不過說真的~這樣枉費你當初喜歡日蝕而買日蝕~

是阿~~可是前驅的...跑山路就...
我上次PO那個才厲害吧~
外觀內裝都看不出來~除非開引擎蓋~
不過說真的~這 ...
Lover 發表於 2012-12-26 16:37

每個人有每個人的喜好...

就好比我喜歡2G~因為他的外型&改裝潛力&一圓初中時的一個夢.....

而現在也算是CP值最高的流線型渦輪雙門跑車!!
駕著類原廠小紅車GST的低調人士....
時速60龜爬ing.....
出沒於:高雄彌陀區&岡山區
車牌末四:0857
LINE: bluecolor

回復 3# 黑色低調

都被你講光了

改裝淺力還有容易圓的夢啊啊啊啊啊啊...

回復  黑色低調

都被你講光了

改裝淺力還有容易圓的夢啊啊啊啊啊啊... ...
黃琮哲 發表於 2012-12-26 18:25

看來不少同好是因如此.....!!

回復  黑色低調

都被你講光了

改裝淺力還有容易圓的夢啊啊啊啊啊啊... ...
黃琮哲 發表於 2012-12-26 18:25

真是的~有沒有想要踢黑色低調的衝動!? 我知道你有~~

看來不少同好是因如此.....!!
黑色低調 發表於 2012-12-26 19:06

哎呀~ 你留一點給別人說啦~~都說完了~那人家不就沒戲份了?!

哎呀~ 你留一點給別人說啦~~都說完了~那人家不就沒戲份了?!
Lover 發表於 2012-12-26 21:17

身為配角的我不多搶些台詞&戲份...怎麼能被多注視一些呢!!

我不會想把晴風改成那樣
因為會失去買日蝕的意義
但是!!我會想把晴風科技化
光感應大燈+HUD顯示器+HUD導航+車內通訊整合系統
+音響盤控模組化+NO KEY系統+倒車影像系統+倒車雷達
+電壓計+胎壓偵測器
為的是,開車時只要看一個地方就可知道所有的資訊=便利又安全
開車時手不會離開方向盤就能控制大部份的東西=便利又安全
倒車時,頭和眼睛可以不用很忙=方便
上下車時,不用關燈關窗,只要開關車門+按個按鈕就好=方便

有句話說的好,科技始終來自於人性

我不會想把晴風改成那樣
因為會失去買日蝕的意義
但是!!我會想把晴風科技化
光感應大燈+HUD顯示器+HUD導 ...
晴空之風 發表於 2012-12-27 19:06

好啦好啦~~等你快點完成~~好讓各位車友朝聖!!!

身為配角的我不多搶些台詞&戲份...怎麼能被多注視一些呢!!   ...
黑色低調 發表於 2012-12-27 09:33

你是配角誰是主角阿!?
難道是我!?!?
每個人都是自己生命中的主角~別人是你的配角!

我認為原廠比較殺
台七黑惡魔

我認為原廠比較殺
yan113131 發表於 2012-12-27 23:47

因為是3代嘛!!

你是配角誰是主角阿!?
難道是我!?!?
每個人都是自己生命中的主角~別人是你的配角! ...
Lover 發表於 2012-12-27 20:09

其實我只是個路過的路人丙.......!!

好啦好啦~~等你快點完成~~好讓各位車友朝聖!!!
Lover 發表於 2012-12-27 20:08

這樣是否又會再度掀起一波 "夥計" 得熱潮呢!!

在車頭下方裝上LED燈條
然後接上跑馬式的閃爍器
這樣就有伙計的FU了